Yrityksille

Täältä löydät lisätietoa yrityksille!


Juhlat tai seminaari tulossa?

Tilaa ammattitaitoiset esiintyjät Live Flow’lta! Meiltä saat trubaduurit ja bändit pienempiin ja isompiin tilaisuuksiin!


Esa Katz – duo, trio tai pop/rock -bändi

Esa Katzin kahden-neljän jäsenen bändi vaihtuvalla ohjelmistolla tarjoaa erinomaisen tunnelman pieniin ja keskisuuriin juhliin, yritystapahtumiin tai muihin tilaisuuksiin! Esan bändi soittaa klassikoita viime vuosikymmeniltä, mutta kysy myös toiveiskelmiä tai tyyliä tilaisuuden luonteen mukaan. Laulajan raamikas ja raspinen soundi sytyttää ja orkesterissa soittavat kokeneet ammattimuusikot.

Kuuntele laulajan ääninäyte!


Trubaduurit

Etsitkö tapahtumaasi musiikkia elävöittämään tunnelmaa, mutta tällä kerralla ei ole tarvetta isolle orkesterille? Live Flow’lta voit tilata taustamusiikkia esimerkiksi pianolla tai kitaralla, soittaen ja laulaen. Kysy kappaletoiveita – rakennamme ohjelmiston toiveidesi mukaan!

Jule

Jule tarjoaa kitara-laulu -kombon, joka sopii täydellisesti ohjelmanumeroksi pieniin ja vähän isompiinkin yksityis- ja yritystilaisuuksiin! Julelta luonnistuvat niin suomen- kuin englanninkielisetkin kappaleet.

Karkki

Aurinkoisen Karkin tunteikkaat biisit luovat ainutlaatuisen tunnelman merkityksellisiin hetkiin. Omien kappaleidensa lisäksi Karkki laulaa myös covereita.

Jena

Jena soittaa kitaraa, laulaa taustamusiikkia tai esiintyy yhtenä ohjelmanumerona monenlaisissa tapahtumissa. Jenalta luonnistuu myös räppääminen!

Esa Katz

Laulava pianisti Esa on oivallinen valinta pieniin ja pienehköihin tilaisuuksiin. Voit pyytää etukäteen teeman mukaisen ohjelman, joka auttaa tekemään hetkestä täydellisen!