Musiikkiyhtyeet

Täältä löydät lisätietoa musiikkiyhtyeistämme!


Esa Katz – duo, trio tai pop/rock -bändi

Kahden-neljän jäsenen bändi vaihtuvalla ohjelmistolla. Klassikoita viime vuosikymmeniltä. Kysy toiveiskelmiä tai tyyliä. Pieniin ja keskisuuriin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Laulajan raamikas ja raspinen soundi sytyttää ja orkesterissa soittavat kokeneet ammattimuusikot.

Kuuntele laulajan ääninäyte!

Palautetta asiakkailta:

Laadukas ja viihdyttävä bändi. Upeaääninen Esa kruunasi iltani.” -yksityistilaisuus, vuosijuhlat


Tanssimusiikkiorkesteri

Foxit, humpat, tangot ja valssit sekä menevät pop- ja rockiskelmät tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Edellisistä keikoista mieleen jäivät tanssiva ja iloinen yleisö. Keikkasetit alkoivat rauhallisesti valsseilla ja tangoilla, josta keikat eteni hiljalleen kohti uudempia tanssimusiikki teoksia. Ohjelmistoon voi kysyä toivelauluja. Toiveet on hyvä esittää hyvissä ajoin, jotta yhtye ehtii harjoitella toivelaulut. Ohjelmisto koostuu pääasiassa kahdesta 30min setistä ja bändi kuudesta soittajasta/laulajasta.


Trubaduurit

Haluatko tilaisuuteesi musiikkia elävöittämään tunnelmaa, mutta tällä kerralla ei ole tarvetta isolle orkesterille? Taustamusiikkia esimerkiksi pianolla tai kitaralla, soittaen ja laulaen. Sopii pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin esimerkiksi tunnelman luojaksi. Live Flow’lla on useita trubaduureja, joista varmasti löytyy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopiva esiintyjä.