Lisää meistä

Tältä sivulta löydät lisätietoa osuuskunnastamme!


Keitä osuuskuntalaiset ovat?

Osuuskunnan jäsenet tarjoavat mm. esiintyvän musiikin, musiikkiteknologian, media-alan, tanssin sekä kädentaitojen palveluja. Live Flow’n jäseneksi voivat liittyä Ammattiopisto Liven opiskelijat ja opistosta jo valmistuneet henkilöt sekä Live-säätiön muiden palveluiden asiakkaat. Jäsenyydelle ei ole ajallista rajoitetta. Laita meille viestiä, jos olet kiinnostunut jäsenyydestä tai muutoin toiminnasta!


Miten osuuskunta toimii?

Osuuskunta Live Flow on voittoa tavoittelematon yritys. Päätarkoituksemme on jäsentemme elinkeinonharjoittamisen tukeminen ja itsensä työllistämisen mahdollistaminen. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus osallistua työelämään itselleen sopivalla tavalla, omaa osaamistaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Osuuskunta Live Flow on osa Live-säätiötä.


Osuuskunta työnantajana

Myymme osuuskunnassa kehitettyjä tuotteita ja palveluja niin, että jäsenemme saavat niistä itselleen palkkaa. Tarjoamme sopivaa työtä jäsenillemme niin, että jokainen saa itse vaikuttaa tekemänsä työn sisältöön. Työn merkityksellisyys ja yhteiskunnallinen osallisuus ovat toimintamme tärkeitä arvoja.