Trubaduurit

Haluatko tilaisuuteesi musiikkia elävöittämään tunnelmaa, mutta tällä kerralla ei ole tarvetta isolle orkesterille? Taustamusiikkia ja esityksiä esimerkiksi pianolla tai kitaralla, soittaen ja laulaen. Sopii pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin esimerkiksi tunnelman luojaksi. Live Flow’lla on useita trubaduureja, joista varmasti löytyy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopiva esiintyjä. Katso alta esittelyt trubaduureistamme!


Karkki

Karkki on värikäs ja aurinkoinen laulaja-lauluntekijä. Hän tekee tunteikkaita biisejä ihmisyydestä. Karkin voi tilata juhliin tai tapahtumiin laulamaan omien kappaleidensa lisäksi myös covereita.

Kuuntele lisää Karkkia:

Facebookissa

Instagramissa

Youtubessa Naisten Linjan kanssa tehty yhteistyövideo!

Spotifyssä Vuosaaressa Sataa!


Jule

Olen vuonna 2021 valmistunut muusikko Jule. Tarjoan perinteisen kitara-laulu -combon, joka sopii ohjelmanumeroksi pieniin ja vähän isompiinkin tilaisuuksiin, esimerkiksi perhejuhliin tai yhdistyksen merkkipäiviin. Ohjelmistosta löytyy suomen- ja englanninkielisiä kappaleita, niin covereita kuin omiakin sävellyksiä. Otan vastaan kappaletoiveita ja toteutetaan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Kuuntele pätkä Julen esiintymisestä täältä!

Kaunisäänisen Julen keikoista sanottua:

“Juuri sitä sai mitä tilasi! Ihan huippua <3 Kruunaa juhlan!”

“Esiintyjältä saa unohtumattomia esityksiä! Liikuttavan kaunista!”


Jena

Haluatko tilaisuuteesi  lempibiisejäsi ilahduttamaan vieraita ja itseäsi ja lisäksi haluat hyvän esiintyjän hyvään hintaan? Soitan kitaraa ja laulan taustamusiikkia tai esiinnyn yhtenä ohjelmanumerona. Kerro minulle minkälaista musiikkia toivoisit tilaisuuteesi niin suunnitellaan sen mukaan! Räpistä pitäville tiedoksi, että räppään myös ja siitä on myös omaa tuotantoa.

Jennan musiikki Instassa

Kuuntele Jenan biisi Oikee vai vasen!


Esa Katz

Esa Katz – pianisti / laulava pianisti on oivallinen valinta pieniin ja pienehköihin tilaisuuksiin. Noin tunnin mittainen ohjelma sopii pieneen tilaan esim. taustamusiikiksi tai kevyeksi show-numeroksi. Voit pyytää etukäteen teeman mukaisen ohjelman esim. evergreen, kotimaiset iskelmät, laulelmat, kansainväliset helmet. Ohjelma sopii pieniin tilaisuuksiin tunnelman elävöittäjäksi.

Kuuntele laulajan ääninäyte!