Trubaduurit

Haluatko tilaisuuteesi musiikkia tunnelman luojaksi, mutta tällä kerralla ei ole tarvetta isolle orkesterille? Tilaa meiltä trubaduuri ja tuet samalla yhdenvertaista työelämää.
Meiltä voit tilata esityksiä, taustamusiikkia esimerkiksi pianolla tai kitaralla, soittaen ja laulaen. Sovimme erinomaisesti pieniin tai keskisuuriin tilaisuuksiin.
Löydät varmasti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivan trubaduurin.
Katso alta esittelyt meistä!


Karkki

Karkki on värikäs ja aurinkoinen laulaja-lauluntekijä. Hän tekee aitoa tunteellista poppia, jotta maailma olisi oikeudenmukaisempi. Karkin voi tilata juhliin/tapahtumiin laulamaan omien kappaleidensa lisäksi myös covereita.

Kuuntele lisää Karkkia:

Youtubessa Naisten Linjan kanssa tehty yhteistyövideo!
Instagramissa
Spotifyssä Vuosaaressa Sataa!
Facebookissa

ASIAKASPALAUTE

“Karkki ilahdutti meitä Kokemusklubilla upealla äänellään ja puhuttelevilla lyriikoillaan. Kauniin musiikin lisäksi Karkin ihana ja värikäs persoona luo tilaan kuplan, mihin on mukava upota ja unohtaa hetkeksi ympäröivä maailma. Yhteistyö Karkin kanssa oli kaikin puolin oikein sujuvaa ja lämminhenkistä”.


Jule

Olen vuonna 2021 valmistunut muusikko Jule. Tarjoan perinteisen kitara-laulu -combon, joka sopii ohjelmanumeroksi pieniin ja vähän isompiinkin tilaisuuksiin, esimerkiksi perhejuhliin tai yhdistyksen merkkipäiviin. Ohjelmistosta löytyy suomen- ja englanninkielisiä kappaleita, niin covereita kuin omiakin sävellyksiä. Otan vastaan kappaletoiveita ja toteutetaan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Kuuntele pätkä Julen esiintymisestä täältä!

Kaunisäänisen Julen keikoista sanottua:

“Juuri sitä sai mitä tilasi! Ihan huippua <3 Kruunaa juhlan!”

“Esiintyjältä saa unohtumattomia esityksiä! Liikuttavan kaunista!”


Jena

Haluatko tilaisuuteesi  lempibiisejäsi ilahduttamaan vieraita ja itseäsi ja lisäksi haluat hyvän esiintyjän hyvään hintaan? Soitan kitaraa ja laulan taustamusiikkia tai esiinnyn yhtenä ohjelmanumerona. Kerro minulle minkälaista musiikkia toivoisit tilaisuuteesi niin suunnitellaan sen mukaan! Räpistä pitäville tiedoksi, että räppään myös ja siitä on myös omaa tuotantoa.

Jennan musiikki Instassa

Kuuntele Jenan biisi Oikee vai vasen!


Esa Katz

Esa Katz – pianisti / laulava pianisti on oivallinen valinta pieniin ja pienehköihin tilaisuuksiin. Noin tunnin mittainen ohjelma sopii pieneen tilaan esim. taustamusiikiksi tai kevyeksi show-numeroksi. Voit pyytää etukäteen teeman mukaisen ohjelman esim. evergreen, kotimaiset iskelmät, laulelmat, kansainväliset helmet. Ohjelma sopii pieniin tilaisuuksiin tunnelman elävöittäjäksi.

Kuuntele laulajan ääninäyte!